Korpus upečieme zo 6 vajec na veľkom plechu.
Po vychladnutí prerežeme na polovicu.
Na jednu polovicu natrieme džem (marhuľový alebo malinový), prikryjeme druhou polovicu, ktorú nakropíme cukrovým rozvarom (sirup dochutíme citrónovou šťavou).
Na zlepené korpusy nanesieme plnku a dáme vychladiť.
Vychladnutý zákusok polejeme čokoládovou polevou.
Plnka:
0,5 l kokosového mlieka,
100 g práškového cukru,
2 Zlaté klasy,
1 žĺtok,
1 vanilkový cukor,
125 g Alsan-s (Palmela)
V mlieku rozmiešame žĺtok, pridáme zlatý klas a dáme variť spolu s vanilkovým cukrom.
Za stáleho miešania uvaríme hustý puding a necháme vychladnúť.
Alsans + práškový cukor spolu vyšľaháme a postupne pridávame vychladnutý puding.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.