Bezlepkové bratislavské rezy

Korpus upečieme zo 6 vajec na veľkom plechu.
Po vychladnutí prerežeme na polovicu.
Na jednu polovicu natrieme džem (marhuľový alebo malinový), prikryjeme druhou polovicu, ktorú nakropíme cukrovým rozvarom (sirup dochutíme citrónovou šťavou).
Na zlepené korpusy nanesieme plnku a dáme vychladiť.
Vychladnutý zákusok polejeme čokoládovou polevou.

Plnka:

0,5 l kokosového mlieka,
100 g práškového cukru,
2 Zlaté klasy,
1 žĺtok,
1 vanilkový cukor,
125 g Alsan-s (Palmela)

V mlieku rozmiešame žĺtok, pridáme zlatý klas a dáme variť spolu s vanilkovým cukrom.
Za stáleho miešania uvaríme hustý puding a necháme vychladnúť.
Alsans + práškový cukor spolu vyšľaháme a postupne pridávame vychladnutý puding.